Co je motivací pro užívání sociálních sítí? - Urban, Jindřich
Na sociálnych sietiach ide v prvom rade o budovanie alebo pestovanie vzťahov. Čo ženie užívateľov k tomu, aby boli ochotní fungovať na sociálnych sietiach. Komu sa vyplácajú aktivity v oblasti sociálych sietí.