Ako motivovať ľudí v horších časoch - Makarová, Xénia
Benefity ako jedna z možností, ako zlepšiť atmosféru vo firme v období nepriaznivého podnikateľského vývoja. Ktoré benefity chcú zamestnanci a ktoré benefity ponúkajú firmy. Najžiadanejšie sú finančné benefity. Nefinančné benefity. Benefity viazané na výkon zamestnanca.