Trendy v HR: moderní je to, co je efektivní - Šimáková, Markéta
Moderný trend v personalistike - koncepcia HR Business Partner. Prínosy a riziká tejto koncepcie. Prípadová štúdia transformácie klasického operatívneho HR do HR Business Partner.