Sjednání na internetu: jen pro experty nebo pro odvážné - Lhotská, Kateřina
Výsledky prieskumu Českej asociácie poisťovní, zameraného na uzatváranie poistenia cez internet. Kvalita poskytovaných informácií a malá podpora správneho nastavenia poistnej ochrany. Nedostatky a konkrétne zistenia.