Kde je ukrytý potenciál asistenčních služeb? - Fuchs, Vladimír
Asistenčné služby posúvajú poisťovňu do úlohy spoľahlivého partnera. Ponúkané formy asistencie a portfólio produktov ako nástroj využívania ich segmentácie.