Základní opory ve stáří: rodina, stát a trh - Cipra, Tomáš
Vzhľadom k ekonomickému a demografickému vývoju, čelia rozpočty vyspelých ekonomík a ich politické reprezentácie problémom v určovaní priorít. Výdavky na vzdelávanie a potreby mladých ľudí, alebo zdravotná a sociálna starostlivosť o seniorov?