Značka destinácie a konkurencieschopnosť - Novacká, Ľudmila, 1953-
Teoretické prístupy prezentované v zahraničnej literatúre. Destinácia – rast – značka. Produkt cestovného ruchu v širšom ponímaní. Značka destinácie. Vyhodnotenie konkurencieschopnosti krajín – destinácií CR (Rakúsko, Česko, Slovensko). Proces tvorby značky turistickej destinácie. Pozitívne a negatívne vnemy slovenských návštevníkov v Bratislave.