Vzestupný trend mobility - Vytiska, Michal
Nové služby v oblasti mobilných platieb a inovatívne platobné metódy. Rýchly rozvoj jedného z kľúčových prvkov podpory mobilnej komunikácie, a to bezdrôtovej technológie na krátku vzdialenosť NFC (Near Field Communications).