Miliarda uživatelů mobilního bankovnictví pod palbou - Houser, Robert
Mobilné bankovníctvo ako evolúcia internetového bankovníctva. Prínosy mobilného bankovníctva pre užívateľov i pre banky. Základné doporučenia bánk pre užívateľov mobilného bankovníctva. Informácie a ochrana bezpečnosti dát.