Outsourcing jako úspěšná strategie pro budoucnost: znáte jeho rizka? - Štefek, Pavel
Prínosy outsourcingu, ktoré sú spravidla zdôrazňované ako strategické výhody pre budúcu prosperitu firiem. Outsourcing si vyžaduje detailnú znalosť odvetvia, ktoré firma outsourcuje. Procesy vo finančných inštitúciách a predchádzanie možným rizikám.