Liquidity management in times of crisis in the euro area - Kozmová, Lucia
Kroky centrálnych bánk v čase krízy, ktorých hlavným cieľom je uniknúť nastupujúcej recesii a obnoviť bilanciu a stabilitu finančných trhov. MRO, LTRO a vývoj peňažných zásob v čase krízy. Riadenie likvidity bankového systému v eurozóne.