Vymedzenie faktorov ovplyvňujúcich hodnotové rozhodovanie spotrebiteľa - Kintler, Jakub, 1979-
Modely spotrebiteľského správania. Faktory ovplyvňujúce správanie spotrebiteľa: kultúrne, osobné, spoločenské, psychologické faktory. Nákupná skúsenosť. Značka, kvalita a substitúty.