Slovenský trh s elektrickou energiou - štruktúra cien vo vybraných krajinách - Kufelová, Iveta, 1970-
Trh s elektrickou energiou v Slovenskej republike. Štruktúra ceny za dodávku elektriny. Ako sa určuje cena elektriny. Porovnanie cien elektrickej energie vo vybraných krajinách EÚ. Cena elektrickej energie pre budúce obdobie - vplyv obnoviteľných zdrojov energie. Využitie obnoviteľných zdrojov energie v Nemecku - solárne elektrárne.