Sociálne a zdravotné poistenie pri príjmoch z dohôd od 1.1.2013 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Výška odvodov u pracujúcich na dohodu od 1.1.2013. Dohoda o brigádnickej práci študentov. Dohoda o pracovnej činnosti predčasných starobných dôchodcov. Zmena maximálneho vymeriavacieho základu.