Sieťový efekt a cenová konkurencia - Grisáková, Nora, 1978-
Sieťové tovary. Expanzia siete v závislosti od počtu predaných tovarov. Maximalizácia zisku monopolu. Maximalizácia zisku konkurenčnej firmy. Cenová konkurencia a rozmiestňovací model.