Co nového v poradenském softwaru "Účetní poradce" - Pilátová, Jana
Legislatívne zmeny a novinky, ktoré sa najviac doktli daňovej a sociálnej oblasti, zdravotného a dôchodkového poistenia či dôchodkovej reformy v roku 2012 v Českej republike.