Manažérsky nástroj: procesný controlling a jeho uplatnenie v praxi - Teplická, Katarína
Vytvorenie systému podnikových procesov musí smerovať k vytváraniu orientácii na zabezpečovanie výkonnosti a efektívnosti podnikových procesov. Manažérske nástroje prinášajúce hodnotu pre podnik a jeho riadenie.