Hlavné nedostatky pri uplatňovaní systému manažérstva kvality - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Analýza prípadov a chýb, ktorých sa manažmenty niektorých organizácií dopúšťajú pri nesprávnom pochopení alebo zanedbaní procesného riadenia.