Kedy sa bude na úrad chodiť cez web - Andacký, Jozef
Problematika elektronizácie verejnej správy. Potreba zmeny zaužívaných interných procesov štátneho aparátu. Pomalé napredovanie zavádzania online služieb. Právna norma by mala byť účinná od 1. septembra tohto roka. Možnosť využívania integrovaného obslužného miesta. Asistovaná komunikácia. Trojročné prechodné obdobie. Investície do elektronizácie služieb verejnej správy.