Strategické plánovanie - základ kvality riadenia podniku - Matisková, Darina
Tvorba strategických plánov podnikateľského prostredia núti manažérov výrobných podnikov prijímať opatrenia na zabezpečenie najvyššej miery konkurenčnej kvality svojich produktov.