Zvyšovanie kvality vo verejnej správe Fond sociálneho rozvoja - Bašistová, Alena
S Alenou Bašistovou, generálnou riaditeľkou Fondu sociálneho rozvoja (FSR), v rozhovore o zlepšovaní kvality organizácie prostredníctvom samohodnotenia cez model CAF.