Eurofondy a verejné obstarávanie - Golian, Martin
Pre úspešné čerpanie eurofondov, musia prijímatelia splniť množstvo administratívne náročných podmienok. Jednou z nich je aj postup pri nákupe tovarov a služieb, ktoré majú byť spolufinancované z fondov EÚ, podľa zákona 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní.