Dvojité bezpečie pre pokojný spánok - Škriniar, Pavel, 1979-
Fond ochrany vkladov. Pôsobenie pobočiek zahraničných bánk v SR a ochrana vkladov. Ochrana nie je zadarmo. Úrokové sadzby. Voľby viazanosti vkladov. Samoobnovovanie vkladu. Predčasný výber z termínovaného účtu. Minimálne a dodatočné vklady.