Prehľad vývoja ratingových modelov vo vybraných krajinách - Vlkolinský, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o stave spracovania problematiky vývoja ratingových modelov. Spracovanie v ostatných vybraných krajinách v zahraničí (Kanada, Anglicko, Írsko, Japonsko, SRN, Francúzsko, Švajčiarsko, Holandsko a Brazília).