Výkaz o tvorbe a rozdelení zisku podľa IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Výkaz o tvorbe a rozdelení zisku podľa IFRS pre malé a stredné podniky obsahuje výsledok hospodárenia účtovnej jednotky a zmeny v nerozdelenom zisku za účtovné obdobie. Účtovná jednotka môže prezentovať výkaz o tvorbe a rozdelení zisku namiesto výkazu komplexného výsledku a výkazu o zmenách vo vlastnom imaní. Podmienky pre aplikovanie tejto výnimky.