Výkaz o tvorbe a rozdelení zisku podľa IFRS pre malé a stredné podniky - príklad - Ješš, Michal, 1986-
Praktický príklad prezentácie výkazu o tvorbe a rozdelení zisku účtovnej jednotky ALFA, s.r.o. k 31.12.2012.