Inovatívne podnikateľské modely - Bednár, Richard, 1985-
Podnikateľské modely a ich inovácie. Príklady inovatívnych firiem na Slovensku: Times-VT s. r. o., Partners Group s. r. o., Telefónica O2 Slovakia s. r.o., Bus Karpaty s. r.o. Zľavové portály na internete.