Zmeny v pravidlách verejného obstarávania od júla 2013 na rokovaní parlamentu - Neupauerová, Zuzana
Návrh novely inštitucionalizuje internetový profil verejného obstarávateľa, ktorý bude bezplatne verejne prístupným miestom, kde bude zverejnený celý životný cyklus zákazky, od súťažných podkladov až po vyhodnotenie plnenia zmluvy.