Klíčové ukazatele při hodnocení výkonu - Žáčková, Michaela
Ako získať dlhodobo vysoké výkony. Ako identifikovať zamestnancov, ktorí prinášajú najväčší úžitok. Systém hodnotenia výkonu založený na kľúčových ukazovateľoch, tvorba ukazovateľov.