Jak omezit personální rizika - Urban, Jan
Riadenie personálnych rizík je súčasťou podnikového risk manažmentu. Časté príčiny personálnych rizík - prijímanie nevhodných zamestnancov, nevhodná motivácia zamestnancov. Riadenie personálnych rizík ako trvalý proces.