Efektivní Assessment centrum - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Assessment centrum (AC) - dnes ako metódu výberu nových zamestnancov - využíva mnoho firiem. Ide o metódu vysoko efektívnu. Realizovanie AC s externou firmou a s vlastnými zdrojmi. Náklady na AC.