Parlament schválil veľkú novelu verejného obstarávania! Bude účinná od 1. júla 2013 - Neupauerová, Zuzana
Za jednu z najrevolučnejších zmien vo verejnom obstarávaní, ktorého veľkú novelu schválil parlament, je zavedenie elektronického trhoviska. Týmto spôsobom sa bude dať obstarávať už v priebehu 72 hodín za veľmi prísnych, jasných a transparentných pravidiel. Novela zjednoduší mnohé procesy, aby bolo ľahšie obstarávať a aby čo najviac informácií bolo možné nájsť na internete.