Controlling v podnikoch financovaných z verejných zdrojov - Foltínová, Alžbeta
Charakterizovanie a vzťah kontrolingu a kontroly, ktorý predstavuje modernú koncepciu riadenia v podnikoch. Riadenie využívajúce informačné technológie pre potreby manažmentu a uskutočnenie rozhodovania v podniku.