Použitie daňového preplatku od 01.01.2013 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Daňovým preplatkom sa rozumie suma platby, ktorá prevyšuje splatnú daň. Od 1.1.2013 došlo k doplneniu paragrafu 79 Daňového poriadku, ktorý pojednáva o daňových preplatkoch.