Key indicators of the successful mergers & acquisitions applied on Hewlett - Packard ‘s acquisition of 3Com - Kmeť, Vladimír
Hľadanie kľúčových faktorov a špecifík ohľadom akvizície spoločnosti 3Com uskutočnenou spoločnosťou Hewlett - Packard. Výskum v oblasti štúdií kritických faktorov úspešnosti pri realizácii fúzií a akvizícií.