Komplexné preskúmanie IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) vydala publikáciu s názvom Žiadosť o poskytnutie informácií: Komplexné preskúmanie IFRS pre malé a stredné podniky (Request for Information – Comprehensive Review of IFRS for SMEs), týkajúcu sa komplexného preskúmania IFRS pre malé a stredné podniky.