Pridaná hodnota ako základ inovácie podnikteľského modelu v cestovnom ruchu - Bednár, Richard, 1985-
Ponuka inšpirácie pridaných hodnôt z rôznych odvetví, z ktorých podniky v cestovnom ruchu môžu čerpať a tak rozvinúť svoje podnikanie v čase krízy. Prípadová štúdia, inovatívny podnikateľský model spoločnosti Zájazdy.sk v odvetví cestovného ruchu.