Vyučovanie e-elarningovou formou ako cesta k zúročeniu počítačovej gramotnosti súčasnej mladej generácie - Krošláková, Monika, 1975-
Predpoklady e-learningu na stredných školách na Slovensku. Prieskum prostredníctvom online dopytovania na vzorke 502 náhodne vybraných študentov. Výsledky prieskumu.