Tvorba a význam rozpočtov v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Tvorba rozpočtu v neziskových organizáciách a jej špecifiká. Základné nástroje riadenia finančných zdrojov subjektov, ktoré získavajú prostriedky z verejných zdrojov - štátneho rozpočtu, miestnych rozpočtov.