Twitter aneb HR marketing 21. století - Sudová, Dita
Prezentácia HR služieb na firemnom webe dnes už nestačí. Nastal čas, kedy sa musí HR zapojiť do debát na sociálnych sietiach - a teda pracovať na svojom marketingu, na svojej HR značke.