Rozpočtovanie cash flow v podnikoch financovaných na princípe verejných zdrojov - Šagátová, Slavka, 1975-
Financovanie podnikov alebo organizácií čerpajúcich prostriedky z verejných zdrojov. Zásady hospodárenia s verejnými zdrojmi. Zabezpečenie kvalitne vypracovaného rozpočtu a uplatňovanie postupov tvorby podnikových rozpočtov.