Sociálno-ekonomický obzor recenzovaný odborný on-line časopis (Ekonomická univerzita v Bratislave, 2013)
Časopis zameraný na teoretické a praktické otázky sociálno-ekonomického rozvoja, aktuálne trendy spoločensko-ekonomického vývoja v krajinách EÚ a vo svete.