Register konferencií a prednáškových kurzov - Moravčík, Jozef
Nový, progresívny spôsob elektronickej formy realizácie konferencií, prednáškových kurzov a všeobecného diaľkového štúdia elektronickou formou s využitím najmodernejších IT technológií. Efektívnosť a ekonomická výhoda vzdialenej výučby prostredníctvom konferenčných systémov. Návrh a vývoj nástroja, ktorý má slúžiť ako jednotný register konferencií a prednáškových kurzov s podporou videokonferenčných systémov, prostredníctvom ktorých sa môže výučba realizovať.