CRAMM - nástroj analýzy rizík pre oblasť informačnej bezpečnosti - Antolík, Štefan
Problematika informačnej bezpečnosti v spoločnosti. Opis druhov informačnej bezpečnosti a proces manažérstva rizika informačnej bezpečnosti. Poces analýzy rizík v oblasti informačnej bezpečnosti, konkrétne metóda CRAMM. Stručná charakteristika a popis postupu pri tejto metóde.Výhody a nevýhody tejto metódy pre oblasť analýzy rizík v systéme manažérstva informačnej bezpečnosti.