Simulácia priebehu skúšky s uvažovaním rizika ohraničeného počtu pripravených otázok v automatizovanom teste - Turňa, Ľubomír
Všeobecné úskalia elektronických vyučovacích systémov. Proces skúšania a testovania. Možnosti ocenenia rozsahu testu a potrebného množstva otázok.