Intelektuálny kapitál ako novodobý výrobný faktor - Romanová, Daniela, 1984-
Miesto intelektuálneho kapitálu medzi výrobnými faktormi ako nenahraditeľný vstup do transformačného procesu. Obsahové vymedzenie výrobných faktorov a charakteristika kapitálu.Členenie intelektuálneho kapitálu. Tvorba vlastnej schémy, kde intelektuálny kapitál nadobudol svoje postavenie v samotnom transformačnom procese.