Hluk - jeden z faktorov vplývajúcich na zdravie človeka - Šolc, Marek
Problematika hluku na pracovisku a v pracovných priestoroch v organizáciách. Popis legislatívy týkajúcej sa hluku a vibrácií, definícia hluku, druhy hlukov, špecifické účinky hluku a zdroje hluku. Proces merania a hodnotenia hladiny hluku. Stratégia znižovania hluku a základné povinnosti zamestnávateľa na pracoviskách s nadmerným hlukom.