Nezamestnanosť dosiahla maximum, odrazí ju dno? - Hinková, Andrea
Slovenskí zamestnávatelia predpovedajú na druhý štvrťrok 2013 opatrné optimistické náborové plány s čistým indexom trhu práce v hodnote 1 percenta. Automobilky stagnujú, optimizmus v stavebníctve, skepsa medzi podnikateľmi.