Chráni a tvorí významný nástroj predaja - Blaško, Rastislav
Ochranné známky, história, medzinárodné dohody. Druhy a ich použitie. Obchodná značka v anglosaských krajinách (TM), ochranná známka v kontinentálnej Európe (R). Dovážané výrobky a ochranné známky.