Zacielené na Afriku - Pressburg, Adrian Peter
Summit ekonomického zoskupenia BRICS o spoločnom postupe a združovaní finančných kapacít. Upriamenie pozornosti na hospodársky priestor s enormným potenciálom - na Afriku. Partnerstvo na rozvoj, integráciu a industrializáciu. Čínsko-ruská súhra. Zriadenie spoločného rezervného fondu.